לראות את החיים בורוד

ליידיז - זה בשבילכן! 4 קוקטיילים טעימים וקלילים, שאפשר להכין בקלות בבית.
הבונוס? הם בצבע ורוד. זהירות - אובססיה לפניכן.

קוקטיילים ורודים – קשה לסרב להם, קל לאהוב אותם

סטיבן טיילר (סולן להקת Aerosmith אם מישהי צריכה ריענון) שר:

״Pink is my new obsession, pink it’s not even a question

ואכן, אם יש צבע לכתוב עליו שירים, זה ללא ספק ורוד. פלרטטן, רומנטי, מתוק ושמח – ורוד הוא הכל מלבד משעמם, במיוחד כשהוא מגיע בכוס קוקטייל, ואין ספק שהוא עושה אותנו שמחות יותר. ערב בנות, מסיבת רווקות, יום הולדת, ארוחה רומנטית, וולנטיינ׳ס דיי או בראנץ׳ עם חברות ומשפחה – יש כל כך הרבה אירועים שפשוט צועקים ״קוקטייל ורוד!״. אספנו עבורכן מתכונים טעימים להפליא וקלים להכנה שיצבעו לכן את האווירה בסטייל שובבי ונעים במיוחד:

 

1. Blushing Lady

אם הקוקטייל הזה היה גבר, הוא ללא ספק היה גבר החלומות – כיפי, מרענן וניחן לא רק בטעם נפלא, אלא גם במראה נהדר. ה-Blushing Lady הוא קוקטייל פירותי מדויק המשלב טעמים טרופיים עם וודקה איכותית.

איך מכינים?
60 מ״ל וודקה
30 מ״ל ליקר רימונים
30 מ״ל מיץ אשכולית אדומה
שפשפו לימון על שפת כוס קוקטייל, וטיבלו את קצה הכוס בתוך סוכר. הניחו בצד.
הכניסו את מרכיבי הקוקטייל לתוך שייקר עם קרח, נערו היטב וסננו לתוך הכוס שהכנתן מראש.
לקישוט: פלח לימון

 

2. וודקה ראשן

קוקטייל אלגנטי המשלב באופן מדויק בין העדינות של החמוציות ופירות היער לבין הקשיחות של הוודקה. כל כך טעים שבאותה מידה הוא יכל היה להיות קינוח…

איך מכינים?

מלאו כוס היי בול בקרח
הוסיפו 60 מ”ל וודקה
הוסיפו שוופס ראשן ומלאו את הכוס כמעט עד סופה
הוסיפו 20 מ”ל מיץ חמוציות
לקישוט: פזרו מעט פירות יער ומעליהם מעט אבקת סוכר

 

3. FLORADORA

קוקטייל שיש בו הכל מהכל – חמצמצות, מתיקות, מורכבות וטעם של עוד. אם אתן מתכננות ערב רומנטי, הקוקטייל הפלרטטן הזה יחמם את האווירה באופן מושלם.

איך מכינים?
45 מ”ל ג’ין
25 מ”ל ליקר פירות יער
15 מ”ל מיץ ליים
שוופס ג’ינג’ר אייל (סגירה)
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר, לסנן על קרח ולסגור בשוופס ג’ינג’ר אייל.
לקישוט: פרח אכיל

 

4. קיר רויאל

קליל במיוחד להכנה, עדין, מתקתק ועם טוויסט קופצני על הלשון. קיר רויאל הוא כל מה שאפשר לאהוב בקוקטייל, ומתאים לכל אירוע ולכל שעה ביום.

איך מכינים?
20 מ״ל קרם דה קסיס
שמפניה
מיזגו לתוך כוס שמפניה שקוררה מראש את הקרם דה קסיס, הוסיפו שמפניה קרה עד סוף הכוס
קשטו עם תות, ליצ׳י או דובדבן בתוך המשקה.