ביטר – הנשק הסודי של עולם האלכוהול

אם אתם רוצים להכניס קצת ״נועזות״ לקוקטייל שלכם - הביטר הוא השותף המושלם שלכם. ביטרים הפכו מזמן לנשק הסודי של עולם האלכוהול, ויוצרים ארומה חדשה וטעימה להפליא לכל קוקטייל מוכר. כך תשדרגו את הקוקטיילים שלכם, ובקלות!

המרירות שתשמח אתכם
כשהיינו קטנים, רק הרעיון של טעם מריר הספיק כדי לעורר בנו סלידה. נאמר לנו שזה טעם נרכש – "כשתגדלו תבינו". אבל פתאום… משהו השתנה. לא ברור אם זה גיל ה-30+ שהביא איתו מעין בגרות חדשה ותשוקה לטעמים נועזים, אבל לפתע, גם המרירות מצאה את דרכה אל ליבנו, וחשוב מכך, אל הקוקטיילים שלנו. מאז, אנחנו בלתי ניתנים להפרדה.

 

5 הקוקטיילים שמוכיחים כי Bitter is better

 

Arak Bitter

קוקטייל קליל במיוחד להכנה, וכמה שהוא קל – ככה הוא טעים! מרענן, מוצלח ועם טוויסט שיעשה לכם נעים בגרון וטוב על הלב.

רכיבים:
50 מ"ל ערק
20 מ"ל Ice Tea
שוופס ביטר למון (לסגירה)

אופן ההכנה:
ממלאים כוס לואו בול בקרח, מוסיפים את הערק, ה-Ice tea ושוופס ביטר למון עד למילוי הכוס.
לקישוט: מקל קינמון שרוף קלות בקצה

 

Campari

אחד מאהובי הקהל הגדולים, ולא בכדי. משקה אפרטיפי קליל יחסית, בטעמים מרירים-מתקתקים שמשדרג כל בוקר, צהריים או ערב.

רכיבים:
45 מ”ל וודקה
15 מ”ל קמפרי
30 מ”ל מיץ פסיפלורה
20 מ”ל מי סוכר
15 מ”ל מיץ לימון
פלפל צ׳ילי
Schweppes ביטר למון לסגירה

אופן ההכנה:
מועכים פלפל צ’ילי בשייקר, משקשקים את כל המרכיבים וסוגרים עם שוופס ביטר למון
לקישוט: עלה נענע

 

Angel's Share

קוקטייל שמשלב בצורה אידיאלית טעמים חמצמצים עם מרירות קלה ונעימה, וללא ספק יהפוך להיות הקוקטייל המועדף עליכם.

רכיבים:
40 מ"ל ג'ין
20 מ"ל אפרול
15 מ"ל מיץ לימון טרי
15 מ"ל מי סוכר
שוופס ביטר למון (סגירה)

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים (למעט שוופס ביטר למון) לשייקר, משקשקים היטב, מסננים ומוזגים לכוס זכוכית נמוכה.
לקישוט: זר מקליפות מלפפון וטוויסט לימון

 

Manhattan

קוקטייל חזק, אלגנטי ומתוחכם שיכבוש אתכם ברגע שתטעמו אותו, וכבר לא תרצו לשתות שום דבר אחר!

רכיבים:
60 מ"ל ברבון (ויסקי)
30 מ"ל ורמוט אדום
2 דשים של אנגוסטורה ביטרס

אופן ההכנה:
מכניסים לשייקר מלא בקרח את הברבון והורמוט, משקשקים היטב, מסננים ומוזגים לכוס שצוננה מראש. מוסיפים שתי טיפות של אנגוסטורה ביטרס.
לקישוט: דובדבן

 

Mediterranean Swizzle

קוקטייל שנועד למביני העניין שבאמת אוהבים אלכוהול, בעל טעמים עשירים של אניס, עשבי תיבול ושילובים מפתיעים שיגרמו לכם לסיים את הכוס מהר מכפי שחשבתם.

רכיבים:
40 מ”ל עראק
10 מ”ל בחרובקה
10 מ”ל שרטרז ירוק
25 מ”ל סירופ לוונדר (מי סוכר עם השרייה של לוונדר)
25 מ”ל מיץ ליים טרי
שוופס ביטר למון (סגירה)

אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים (למעט שוופס ביטר למון) לשייקר מלא בקרח, משקשקים היטב, מסננים ומוזגים לכוס היי בול. מוסיפים שוופס ביטר למון עד למילוי הכוס.
לקישוט: זר נענע