מתכון לקוקטייל נענע ודבש Mint and Honey - שוופסקוקטייל מתקתק וחורפי, טעמי הוויסקי מורגשים ועוברים בצורה חלקה ומרעננת.

במידה ומשתמשים בבלנדד פירותי עובד מעולה עם קינוחים.
במידה ומשתמשים בבלנדד מעושן עובד טוב עם מנות בשר מתובלות.

Mint and Honey

50 מ”ל וויסקי סקוטי בלנדד

10 מ”ל אמארטו

25 מ”ל סירופ דבש

חופן נענע

שוופס ביטר למון (סגירה)

קישוט: זר נענע

כוס: כוס פילזנר

דרך הכנה: שקשוק המרכיבים, סינון על קרח כתוש וסוויזל

 

 

 

 

 

 

 

 


Mint and Honey was last modified: May 15th, 2017 by מערכת הבלוג
אני מאשר/ת קבלת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני.
אנו מתחייבים לא להעביר את פרטייך לגורם נוסף.
השאירו פרטים
רוצים להישאר מעודכנים?
אני מאשר/ת קבלת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני.
אנו מתחייבים לא להעביר את פרטייך לגורם נוסף.
השאירו פרטים
רוצים להישאר מעודכנים?
אני מאשר/ת קבלת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני.
אנו מתחייבים לא להעביר את פרטייך לגורם נוסף.
השאירו פרטים
רוצים לשמוע על עוד משקאות, קוקטיילים וערבובים?
אני מאשר/ת קבלת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני.
אנו מתחייבים לא להעביר את פרטייך לגורם נוסף.
השאירו פרטים
אהבתם מה שקראתם?
רוצים לשמוע עוד?
אני מאשר/ת קבלת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני.
אנו מתחייבים לא להעביר את פרטייך לגורם נוסף.
קוקטיילים וערבובים?
רוצים לשמוע על עוד משקאות,